... nothing much happens these days.

Nackdelen med att inte ha några tider att passa är att det är så lätt att somna om igen även när väckarklockan ringt. Och eftersom att jag vaknar senare än jag brukar så är det svårt att lägga sig så pass tidigt att man inte är trött som bara den när man ska vakna. Idag hade i alla fall min mamma gjort en smoothie med en mix av frysta bär, och även fast den var lite syrligare än vad jag brukar tycka om, så var den väldigt god. 
Dessutom köpte hon semlor efter ett snabbt besök på kontoret, så det mumsade vi i oss efter lunchen som jag lagade eftersom att hon annars skulle ha fått alldeles för bråttom för att hinna äta innan jobbet. 
Igår var jag och hämtade min nya kamera, och det är så roligt att ha en ordentlig kamera i sitt liv igen. Jag har saknat att fota och leka med inställningarna. Dock måste jag fortfarande vänta på minneskortet och fjärrkontrollen som borde komma imorgon. 
 
Förutom gårdagens snabba visit i centrum för att hämta kameran, var idag första dagen på väldigt länge som jag lämnade lägenheten. Med tanken att jag vill prova min nya kamera gick jag på en promenad för att försöka ta några fina bilder. Det jag hade glömt är att min vanliga promenadslinga just nu är ett byggprojekt för att det ska byggas nya radhus och lägenheter där. Förr var det en väldigt stillsam väg, men nu var tystnaden bruten av mullrandet från byggmaskiner och traktorer. Jag tror att de håller på och förbereder grunden, för om jag inte minns helt fel, så är det sankmark där. 
 
Det var i alla fall väldigt fint väder, solen sken och endast stråk av moln strödde den annars ljusblåa himlen. 
 
 
 
RSS 2.0